Filemaker

Claris, voorheen Filemaker, noemt zichzelf graag een werkplek innovatie platform. En op zich klopt dat ook wel. Anders heb je geen miljoen eindgebruikers. Maar wat betekent dat innoveren van je werkplek nou precies?

Als bedrijf of organisatie heb je een dienst en of product. Om deze dienst te leveren heb je een intern proces met meerdere stappen. Tijdens iedere stap in het proces verzamel je data. Of beter gezegd: groeit de data. De grondgedachte van Claris is dat je al deze data kunt koppelen in één systeem. Met Claris heb je dus een platform waarmee je de interne organisatie kunt regelen.

Meerschap maakt en levert informatiesystemen in Claris. Vaak in samenwerking met andere ontwikkelaars. En veel voor non-profit organisaties. Bij dit soort organisaties tref je vaak een complexe mix van projecten, content en events. Wij kunnen samenhang creëren door alle informatie te ontsluiten in één (online) omgeving.

Het opzetten, ontwikkelen en onderhouden van maatwerk wordt vaak gezien als kostbaar. Dat is het ook. Tegelijk is het verlies van overzicht en informatie voor bedrijven en organisaties nog veel kostbaarder. Neem dus gerust contact op. Wij kunnen vaak met wat simpele koppelingen al een hoop betekenen!