Connectiviteit

In Nederland lopen we voorop met breedband internet. Van begin af aan. Ook één van de grootste internetknooppunten (AMS-IX) ligt in Nederland. Maar deze fraaie statistieken zeggen niet, dat het aanleggen van een internetverbinding altijd makkelijk gaat.

Connectiviteit is afhankelijk van infrastructuur, aannemers en meerdere apparaten. Ook al maak je draadloos verbinding met het kantoornetwerk via je smartphone en laptop, je bent altijd afhankelijk van koper, kabel en glasfiber in de grond.

Het is net als veel andere ICT-voorzieningen een keten met meerdere schakels. Van het modem in de wijkcentrale tot en met het openklappen van je laptop thuis om nog wat bestanden op kantoor te bewerken.

Meerschap heeft veel ervaring met alle schakels. Dit begint al met de aanleg of aanpassing van de internetverbinding. Vaak zijn we het aanspreekpunt namens de klant. Daarnaast leveren we alle apparatuur achter het modem. Van eenvoudige switches tot en met geavanceerde monitoring en verbinding tussen meerdere locaties.