DSL, glas en kabel

Alle wegen leiden naar KPN. Zo simpel is het. Het aanleggen van lijnen gaat via KPN wholesale. Hierachter zitten resellers en resellers van resellers. Kabel via Ziggo werkt precies hetzelfde. Dus wat is wijsheid?

  • DSL loopt over een analoge telefoonlijn. Hierbij is de afstand tot de wijkcentrale bepalend voor de snelheid. Is de afstand groot, dan is je snelheid laag. Dit komt vaak voor op bedrijventerreinen.
  • Glas is bij afgelegen bedrijventerreinen een uitstekend alternatief. Glas wordt aangelegd (gegraven) en is oneindig qua snelheid. De prijs is meestal ook oneindig.
  • Kabel is een goed alternatief. Zowel zakelijk als particulier. Het is soms wel een klein gevecht om een aansluitpunt geleverd te krijgen. Inclusief een vast IP-adres.

Meerschap werkt samen met Voiceworks voor het aanleggen van DSL en glas. Voiceworks schiet alle aanvragen rechtstreeks in bij KPN wholesale. Zonder tussenschakels. Ook bij Ziggo kunnen we rechtstreeks aanvragen doen zonder tussenschakels.

Het werk van Meerschap begint achter het modem. Desondanks helpen we graag met de aanvraag en aanleg van een internetverbinding. Op die manier kunnen we alles in één project doen. Uiteindelijk hebben wij in ons werk voor klanten ook profijt van een stabiele en snelle verbinding.

Benieuwd of je internetverbinding sneller of beter kan? Wij dus ook! Bel ons op, dan bekijken we de mogelijkheden en de prijzen!