Oplossend vermogen

In de formule 1 zijn er altijd twee coureurs die met dezelfde auto bij één team rijden. Zelfde motor, zelfde chassis. Toch is er altijd één coureur sneller. Dit zit in de afstelling en de kwaliteit van de coureur.

Zo is het ook met een netwerk. Dezelfde spullen en toch een beter resultaat. Het zit in de instellingen en de kwaliteit van de systeembeheerder.

Meerschap bewijst jaarlijks een betere afstelling te kunnen vinden voor klanten. Ieder jaar krijgen wij netwerken met snelheidsproblemen of dingen die niet werken. We nemen deze netwerken in beheer en bereiken vrijwel altijd een beter resultaat met dezelfde middelen.

Dit is ons oplossend vermogen. Kennis en kunde die we hebben opgebouwd door de jaren heen. Een mix van jonge professionals en ervaren medewerkers. Anders kunnen en durven denken in combinatie met best practices.

Heb je alles al geprobeerd en blijf je problemen houden? Het hoeft niet allemaal opnieuw of anders. Het zit vaak in de juiste afstelling en instelling. Bel gerust onze servicedesk, dan kijken we even mee. Dat is vaak het begin van de oplossing!