Support aan uw IT afdeling

Bij veel bedrijven is Meerschap het centrale aanspreekpunt voor de werkplekken, de servers en het netwerk. Kortweg het IT-management. In sommige gevallen worden wij echter ook door IT-afdelingen ingehuurd. Dit heeft een aantal voordelen.

Bij grotere bedrijven is er vaak een eigen IT-afdeling. Deze IT-afdeling moet alle IT regelen. Logisch, maar gezien de toenemende complexiteit van netwerken niet altijd eenvoudig. Je hebt specialisten nodig of moet doorlopend medewerkers opleiden.

Meerschap is met regelmaat de vaste sparringpartner voor IT-afdelingen. Wij leveren dan één deel van het netwerk. Zoals de firewall en alle remote gebruikers bijvoorbeeld. Of het beheer van de Exchange server. Onder regie van de interne IT-organisatie.

Het voordeel van deze constructie is dat je in vakanties of bij langdurige afwezigheid een back-up hebt voor het systeembeheer. Wij kennen het netwerk en kunnen direct inspringen. Niks moet, alles kan.

Heb je een vraagstuk liggen? Of wil je graag een keer van gedachten wisselen? Neem contact op, we komen graag een keer naar het netwerk kijken.