Overzicht

 • Inzichtelijk en transparant

  Inzicht in uw printerpark, verbruik en daadwerkelijke kosten.


 • Flexibel

  Merk onafhankelijk, geen verplichting tot aanschaf of lease, bestaande of nieuwe printers modulair toe te voegen.

 • Ontzorgend

  24/7 Monitoring met geautomatiseerde supply afhandeling, onderhoud, reparaties en vervanging bij defect.

 • Kosten besparend

  Betaal alleen voor de toner die u verbruikt, zonder vast contractueel afdrukvolume (level pay).

Meerschap Managed Print Services

Meerschap Managed Print Services

Krijg inzicht in uw huidige afdrukomgeving, elimineer beveiligingsrisico’s en profiteer van onze optimaliserende voordelen. Met dit programma heeft u geen omkijken meer naar uw printomgeving, de continuïteit zal beter gewaarborgd blijven en uw printkosten zullen naar verwachting fors afnemen.

Meten is weten

Met onze online monitoringtool inventariseren wij uw bestaande afdrukomgeving geheel vrijblijvend. Na een maand analyseren wij deze gegevens en werken dit uit in een verhelderend overzicht waarbij advies wordt gegeven op mogelijke aandachtspunten.

Inzichtelijk en transparant

Krijg inzicht in uw printerpark en de daadwerkelijke afdrukkosten van elke aanwezige printer. Staan printers op de juiste plek, kan er consolidatie plaatsvinden, is er optimalisatie mogelijk en kan u printerpark efficiënter worden ingericht zijn vragen die wij vrijblijvend voor u beantwoorden.

Geen all-in bedragen, geen vaste prijzen per pagina, geen vastgezet dekkingspercentage en geen onverwachte en onduidelijke kosten. U betaalt uitsluitend de toners die u echt gebruikt.

Flexibel

MPS is merkonafhankelijk en bestaande printers kunnen worden opgenomen in dit programma. Wij verplichten u niet tot aanschaf of lease. Printers kunnen op elk gewenst moment worden opgenomen in het programma en u kunt al mee doen vanaf 12 maanden.

Ontzorgend

Geen omkijken meer naar toners of andere supplies. Alles is geautomatiseerd en u ontvangt wat u nodig heeft, ruim van tevoren. Voor onderhoud en reparaties wordt een monteur ingeschakeld die u snel komt helpen met de benodigde onderdelen. Is de printer kapot, dan ontvangt u een nieuw of vervangend apparaat en dit alles zonder extra kosten!

Kosten besparend

Omdat MPS binnen een overeenkomst wordt aangeboden kunt u profiteren van lagere toner prijzen, waarmee er een forse besparing kan worden gehaald. Omdat wij uw printerpark inzichtelijk maken, kunnen wij u een vrijblijvend advies geven om uw printerpark zo efficiënt mogelijk in te richten en te kijken waar optimalisatie mogelijk is. Een nieuwe printer met lagere afdrukkosten maakt het mogelijk om de investering al binnen enkele maanden terug te verdienen, waarna er flink bespaard kan worden.

Interesse?



Door implementatie van onze Managed Print Services bent u verzekerd van directe en online rapportages, bespaart u fors op voorraad en beheer en houdt u altijd de vinger aan de pols.

Laat Meerschap uw printerpark geheel vrijblijvend in kaart brengen!

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact op met onze MPS-consultants!

Wilt u meer weten dan verwijzen wij u naar onze flyers:

- Meerschap Managed Print Services
- MPS transparant, ontzorgend en inzichtelijk
- MPS optimaliseer uw afdrukomgeving

Interesse?