PharmaPartners

Een veelvoorkomende situatie is dat Meerschap wordt gebeld door een (lokaal) bedrijf met een probleem. Traagheid in het netwerk bijvoorbeeld. Vervolgens kijken wij naar de opzet, de systemen en de software. Vaak nemen we contact op met de softwareleverancier om te bespreken hoe de applicatie en aansturing zou moeten werken.

Vanuit dit contact ontstaan de mooiste en meest langdurige samenwerkingen. Zo ook met PharmaPartners. Ontwikkelaar van software voor apothekers en huisartsen. De contacten met PharmaPartners werden een samenwerking, van waaruit zij besloten een partnermodel op te zetten. Meerschap werd de eerste installatiepartner en dat zijn we tot aan de dag van vandaag nog steeds. We ondersteunen inmiddels vele apothekers en huisartsen en denken nog steeds mee in de ontwikkeling van Medicom en Pharmacom.

Heb je vragen, problemen in het netwerk of ben je op zoek naar een installatiepartner die daadwerkelijk dingen kan doorgronden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten.